Over ons

Wij bieden aan wat jij nodig hebt

Laten we dit doen

Met meer dan 20 jaar ervaring in het het personal trainen kan HKO97 je helpen om snel in shape te komen. We gaan voor een lager lichaamsvet gehalte en versterken je belangrijkste spieren. Dit gaat zorgen voor een totale lifestyle change!

Totale gezondheid

Fysiek + Mentaal + Emotioneel

Fitness Training

Weightlifting + Cardio

Voedingsadvies

Eetplannen + Recepten + Support

Fysio

Herstel van blessures

Athleten

Gezond leven + Fitness

Online Training

Video training

Persoonlijke training

Iedereen wil graag op zijn of haar eigen manier behandelt en geholpen worden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze leden het snelst kunnen helpen door iedereen een persoonlijke trainer aan te wijzen. 

Met deze persoonlijke trainer ga je samen kijken welke doelen je wil behalen. Hierop wordt vervolgens een plan voor je samengesteld. Dit kan bestaan uit sporten en eten. Uiteraard zijn onze trainers zeer gemotiveerd om te streven naar het hoogst haalbare resultaat! Ga jij daar ook voor?

Sommige mensen zijn juist liever bezig in een groep. Wil jij gezellig samen met je vriend of vriendin komen sporten? Meld je dan aan voor de groeps fitness!

Wij bieden verschillende soorten groepsfitness aan. Zo hebben we zumba klassen, powerlifting of CrossFit. Zo is er voor ieder wat. Groepslessen zijn goedkoper van een persoonlijke trainer, maar hierdoor mis je wel de persoonlijke aandacht!

Groeps Fitness